İstanbul'dan Samsun'a getirdi

İstanbul'dan Samsun'a getirdi

İstanbul'dan yolcu otobüsü ile Samsun'a skunk adlı uyuşturucu madde getiren bir kişi mahkemece tutuklanırken, bir kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay,  Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbarat doğrultusunda İstanbul'dan Samsun'a satmak için uyuşturucu getiren H.B.'yi takibe aldı. Samsun'da yolcu otobüsünden indiği bir sırada yakalanarak gözaltına alınan H.B.'nin çantasında yapılan aramada 1 kilo skunk adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şahsın, narkotik dedektör köpeklerinin çantadaki uyuşturucunun kokusunu almaması için çantanın kenarlarına Türk kahvesi ve lokum koyduğu tespit edildi. Narkotik polisi olayla ilgili Samsun'da da F.İ.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan H.B. ile F.İ., Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

ŞAHIS TUTUKLANDI

Nöbetçi mahkemeye ifade veren F.İ. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, uyuşturucuyu otobüsle İstanbul'da getiren H.B. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.