Cemil Deveci Samsunsonhaber'e büyük projesini açıkladı

Cemil Deveci Samsunsonhaber'e büyük projesini açıkladı

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci 'Biz çocuklara çok önem veriyor onların eğitimini destekliyoruz. Bu konuda Bilnet Okulları Samsun Kampüsü de bizim proje ortağımız' dedi.

Sosyal belediyeciliği her şart ve koşul altında sürdüreceğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci en çok önem verdiği konuların başında eğitim geldiğini söyledi.

Bilnet Okulları Samsun Kampüsü Bahar Şenliğine katılan Deveci, Samsunsonhaber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bilik'e eğitim projelerini anlattı.

Deveci; "Bilnet'in bahar şenliğini çok beğendim yeri güzel bahçesi güzel özellikle tarım alanları ve hayvan barınakları çok güzel çok hoşuma gitti. En önemlisi de sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy okullarında ki çocukların bu bahar şenliğine getirilmesi çok hoş oldu. Bu şenliğin  amacının Çatkaya  köy okuluna fen  laboratuvarı kurulmasının  sağlanması da ayrıca takdir edilmesi gereken bir düşünce" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Bilnet Okulları Samsun Kampüsü kurucularından Dr. Hikmet Çavuş  ile projeleri hakkında sohbet etti

ATAKUM'DA DEV KREŞ PROJESİ

Başkan Deveci "Bilnet Okulları Samsun Kampüsü bizim eğitim projelerimizin de ortağı bir okul. Bu okulun çok güzel bir sineme salonu var. Bizde dezavantajlı kırsal mahallelerimizdeki kadınları çocukları buraya getireceğiz ve onların bu keyfi yaşamasını sağlayacağız. Yine aynı dezavantajlı kesimdeki okuyan çocuklarımıza öğretmen desteği kitap desteği ve sosyal destekler vereceğiz. Burdan da söylemek istiyorum Atakum'da her mahalleye bir 0-7 yaş arası çocuklarımız için kreşler açacağız. Aile içi eğitim de bizim için önemli. Siz çocukları ne kadar eğitirseniz eğitin aileyi de bu eğitim sürecine dahil etmezseniz başarılı olamazsınız" diye konuştu.

HABER: Ahmet ALTÜRK