Bilnet Samsun'a baharı getirdi

Bilnet Samsun'a baharı getirdi

Samsun Bilnet okulları düzenlediği bahar şenliği coşku ile kutlandı.

Geleneksel olarak düzenlenen Bilnet Okulları Samsun Kampüsü Bahar Şenliğinde bu yıl çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Milli Eğitim Müdürlüğünün Hami Projesi kapsamında, bu yıl Catkaya Okulu ile kardeş okul olan Bilnet Samsun kampüsü önemli  bir proje için çalışmalara başladı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Bilnet Okulları Kampüs Müdürü Dilek EMİNOĞLU; “Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin yıl boyunca sürdürdükleri çalışmalarını paylaşma fırsatı bulduğu bahar şenliğimizde yüzlerce Samsunluyu çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi adına bir araya getirdiğimiz için çok mutluyum. Şenlik alanında bulunan hobi atölyeleri, ebru sanatı, yüz boyama, taş boyama, balondan figürler, robotik kodlama, el sanatları, satranç turnuvaları, konser, yarışmalar ve  ev yemeklerinin satıldığı şenlikte toplanan gelir muazzam. Bizleri bu keyifli projede yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

 

 

 KÖY OKULUNA FEN LABORATUVARI

Bilnet Okulları Samsun Kampüsü kurucularından Dr. Hikmet Çavuş ; “ Bahar şenliklerinde yaşanan  coşku ve insanların keyifli zaman geçirmelerinin yanı sıra bu şenliğin  amacının Çatkaya  köy okuluna fen  laboratuvarı kurulmasının  sağlanması , şahsım ve  yatırımcı ortağımDr. Hakan Özcan adına bizleri oldukça heyecanlandıran ve mutluluk veren bir duygu. Bugün bu önemli organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a, , Atakum Belediye BaşkanıCemil Deveci’ ye, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Dolu dolu geçen etkinlik  alanında çatkaya okulundan gelen öğrenciler tüm çocuklar ile birlikte bol bol fotoğraf çektirerek ,  gönüllerince eğleme imkanı buldular.

 Haber: Ahmet Altürk