Başkan Deveci: 'Vatandaşlarımızı iş sahibi yapmak için çalışıyoruz'

Başkan Deveci: 'Vatandaşlarımızı iş sahibi yapmak için çalışıyoruz'

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İstihdam Merkezi'ne çok sayıda başvuru olduğunu belirterek, vatandaşları iş sahibi yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Atakum Belediye Başkanı  Cemil Deveci’ye ziyaretçi akını sürüyor. FİFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, Başkan Cemil Deveci’yi makamında ziyaret etti.

 ATİM'E YOĞUN TALEP

Ziyarette devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Deveci, geçen hafta hizmet vermeye başlayan Atakum İstihdam Merkezi’ne  (ATİM) yoğun talep olduğunu belirtti.

'İŞ SAHİBİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Deveci, “Atakum’a sözümüz olan ATİM geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başladı. Henüz bir haftayı geride bırakmışken özellikle gençler tarafından ciddi şekilde iş talebi var. Çoğunluğu Atakumlu gençlerin oluşturduğu başvuruların kayıtlarını aldık. Mesleki eğitim kurslarımızı başlayabilmesi için proje ortaklığı yapacağımız kurumlar ile temas halindeyiz. Elimizden gelen en kısa süre içerisinde kurslarımızı başlatarak, mesleki eğitim sertifikalarını alan vatandaşlarımızı ilgili alanlarda iş sahibi yapmak için çalışıyoruz” dedi.