'Kampüs' Piazza'ya taşınıyor

'Kampüs' Piazza'ya taşınıyor

Samsun Piazza, OMÜ öğrencilerini mutlu edecek kampanya başlattı.

Samsun Piazza  Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Kampüsü Piazza’ya Taşıyoruz” sloganıyla,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencilerinin bütçelerine katkı sunacak bir kampanya başlattı. 

 Türkiye’de benzeri bugüne kadar yapılmayan kampanya kapsamında, OMÜ kartını gösteren tüm öğrencilere, seçili mağaza ve restoranlarda yüzde 10 ile yüzde 30 arasında değişen oranlarda indirim sağlanacak.

 Kampanyaya katılacak seçkin markalar, öğrencilerin bütçesini koruyacak kaçırılmaz fırsatlar sunacak. Bu kapsamda, Turkcell yüzde 30, MacFit yüzde 25, Mado, Özsüt, Hacı, Kumpir, İkbal, Cemil Usta, Coffeemania, Simit Sarayı ve  Kayseri Mutfağı yüzde 20, Köfteci Ramiz yüzde 11,  Kahve Dünyası, Tavuk Dünyası ve Pideelli5 yüzde 10, Boyner yüzde 10

ile yüzde 20, Kiğılı ve Schafer ise yüzde 10 indirim uygulayacak.

 

Piazza’nın geleceğin teminatı üniversite gençlerinin bütçelerine katkı sunarak, onları mutlu edeceği kampanya fırsatları bununla da sınırlı kalmayacak. Aynı gün içerisinde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan OMÜ öğrencilerine 2 binişlik Samkart da hediye edilecek. Öğrencilerin, bu karta sahip olabilmeleri için danışma birimine başvurup, ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club formunu doldurmaları yeterli olacak.