Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde ikinci transfer

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde ikinci transfer

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımacılık şirketi MOTAŞ'ın Genel Müdürü olarak görev yapan Samsunlu Enver Sedat Tamgacı, Samsun Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş. (SAMULAŞ)'a genel müdür olarak görevlendirildi. Kaynak: Tamgacı SAMULAŞ Genel Müdürü oldu

 ENVER SEDAT TAMGACI KİMDİR?

30 Mayıs 1974 yılında Samsun'da doğan ve evli olan Enver Sedat Tamgacı, Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olduktan sonra 1997 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde işe başladı. Ardından İstanbul Ulaşım A.Ş.’de Yönetim Geliştirme Uzmanı olarak çalışan Tamgacı, 2009 yılından 2015 yılına kadar Kayseri A.Ş.’de İşletme müdürü olarak, 2015'ten bu yana kadar da Malatya Büyükşehir Belediyesinin toplu taşımacılık şirketi MOTAŞ’ın Genel Müdürü olarak görev yaptı. Meslek hayatında önemli işlere imza atan Enver Sedat Tamgacı, özellikle raylı ulaşım sektöründe bir çok görevde yer aldı. 
 Daha önce de Coşkun Öncel'den boşanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İlhan Bayram getirilmişti.