Devlet Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama!

Devlet Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarının ardından bir değerlendirme yapıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarının ardından bir değerlendirme yapıyor. İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Oyunlar boşa çıkarılmıştır. Milli irade tecelli etmiş hükmünü vermiştir. Vatandaşlarımız herhangi bir baskı ve engellemeye maruz kalmadan hür iradeleriyle oylarını kullanmışlardır. Bilhassa ifade etmek isterim ki, sandıktan çıkan sonuçlara saygımız tartışma götürmez bir gerçektir.

Demokrasiye bağlılığımız açıktır. Türkiye nasıl bir demokratik olgunluğa sahip olduğunu bir kez daha ispat, bir kez daha işaret, yeniden ilan etmiştir.

Malatya’da muhtar seçimi kapsamında vuku bulan ve iki kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sandık başındaki kavgadan derin bir üzüntü duyduğumuzu da herkesin bilmesinde yarar vardır. Bu vesileyle, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Saadet Partisi camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

Seçim sonuçlarına cumhur ittifakı ruhu damga vurmuştur. Cumhurun karşısında tesis edilen çok aktörlü kirli cephe, yerli ve yabancı işbirlikçileri kanalıyla sonuç almaya çalışsa da başarısızlığa mahkum edilmiştir. 31 Mart seçimleri zilleti reddetmiş, ülkemizin zaafa düşmesini bekleyenleri bertaraf etmiştir.

"Cumhur İttifakı Hedeflerine Ulaşmıştır"

Cumhur ittifakının beka çağrısı doğudan batıda, kuzeyden güneye hem duyulmuş, hem benimsenmiş, hem de tasdik edilmiştir. Türk milleti engin sağ duyusunu göstermiş, bekasına muazzam şekilde destek vermiştir. Cumhur İttifakı hedeflerine ulaşmıştır. 31 Mart seçimlerinin kazananı tüm Türkiye’dir.

Ekonomik tetikçiler, döviz çeteleri, terör örgütleri, terörist emeller çaresiz kalmışlar, hak ettikleri cevabı almışlardır.