Demir, ' Kollektif çalışmalıyız'

 Demir, ' Kollektif çalışmalıyız'

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun'da yaşayan herkesin gücünü birleştirmesi halinde bu şehrin önünde hiçbir engelin kalmayacağını söyledi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun’a hizmet temek için var gücümüzle çalışmak gerektiğini söyledi. Demir, “ Bürokratından sanayicisine, iş adamından sivil toplum kuruluşunun temsilcilerine kadar hepimiz gücümüzü birleştirdiğimizde bu şehrin önünde hiç bir engel kalmıyor. Birlik olalım, enerjimizi, gücümüzü birleştirelim. 31 Mart günü seçimi inşallah kazanacağız ve sonrasında da bu şehirde yaşayan herkesin bu şehrin yönetiminde katkı vermesini istiyorum ve bekliyorum” dedi.

 

Mustafa Demir özellikle sanayi yatırımı yapacak olan iş insanlarını teşvik etmek gerektiğini söyledi. Demir, “ İş dünyasına uygun fiyatla hatta bedelsiz arsa temin etmek lazım. İş dünyası yerel yöneticilerin tüm güçleriyle yanında olduğunu hissetmeli. Başka illerde yatırımları olan iş insanlarını da Samsun’a davet edip yatırım yapmaları için cazip öneriler sunacağız. Tersanenin arkasında bulunan TİGEM'e ait tarıma 2 bin dönümlük elverişsiz alana, tersanenin geri planındaki alanı da ilave edeceğiz 3 bin 500 dönüme yakın yeni bir organize sanayi bölgesi oluşturacağız. Sözünü aldık. Katma değeri ve istihdam kapasitesi yüksek sanayiye bu alanları tahsis edeceğiz. Şu anda 4 milyar TL'lik yatırım bekliyor” diye konuştu. 

İlhan Demircioğlu