'Samsun şahlanışa odaklandı'

'Samsun şahlanışa odaklandı'

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, kent merkezinde halk buluşmalarının ardından Havza ilçesinde proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Kasaplar Caddesi'nde esnaflarla sabah kahvaltısında buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla buluştu.İlçelerde proje tanıtım toplantılarına devam eden Demir, Havza ilçesinde teşkilat üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen buluşmada, projelerini anlattı.

'SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ'

Katılımın yüksek olduğu toplantılarda konuşan Mustafa Demir, kalkınma, gelişim, üretim, istihdam üzerine tüm ilçeleri kapsayan ciddi bir hamle gerçekleştirmek için programların hazır olduğunu söyledi. Samsun'un ilçeleriyle birlikte topyekun kalkınmasını çok önemsediklerini ifade eden Demir, yeni çalışma sisteminde ilçelerde ve mahallelerde büyük bir koordinasyonla güç birliği sağlanacağını kaydetti.

Havza'da Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişimi gibi tüm ilçelerde özellikleri, ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapılacağına vurgu yapan Demir, "Bu şehirde yaşayan, siyaset yapan, sorunlarını, ihtiyaçlarını çok iyi bilen siyasetçiler olarak dokunmadığımız hiç bir yerin kalmamasını istiyoruz. Kentimizin büyük dokunuşlarla, hizmetlerle  daha iyi konuma gelmesini kendimize büyük hedef seçtik." dedi.

'ŞAHLANIŞA ODAKLANDIK'

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun Mitingi'nde '31 Mart'ta Samsun Şahlanışa hazır mısın?' diye sorduğunu anımsatan Demir, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"31 Mart'ta halkımız bize yetki verdiği andan itibaren Samsun'un şahlanışa geçmesi için var gücümüzle çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın, halkımızın bize olan güvenini hiç bir zaman boşa çıkarmayacağız, sarsmayacağız. Şahlanışa odaklandık, tüm projelerimiz, çalışmalarımız bu yönde olacak. Kamuoyuna tanıttığımız projelerimizin yeni bir dönemin, kalkınmanın, gelişmenin huzurlu ve mutlu bir Samsun'un önünü açacak." diye konuştu.

"Ulaşmadığımız, elimizin değmediği, hizmet götürmediğimiz hiç bir nokta görev süremiz içerisinde kalmayacak." noktasına dikkat çeken Demir, tüm çalışmalarda halk memnuniyetinin ön planda olacağını vurguladı.  Kavak ilçesinde halk buluşmasına da katılan Demir, programını ev ziyaretleriyle tamamladı.