'Samsunspor dünya markası'

'Samsunspor dünya markası'

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Mustafa Demir, Samsunspor'un bir dünya markası olduğunu söyledi. Demir, ' Samsunspor'a Türkiye'nin en güzel tesislerini yapacağız' dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Yol İş 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun’un verdiği kahvaltıya katılan AK Parti  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı,  Mustafa Demir,” İspanya’da Real Madrid ne kadar önemli ise ülkemizde de Samsunspor o kadar önemli” dedi.

Samsunspor’un bir dünya markası olduğunu belirten Demir, “ İsmail Uyanık tanıdığım en büyük spor adamlarından biri. Kendisi ile karşılıklı görüştük. Tam bir mutabakat sağladık. Seçimlerden sonra Samsunspor’umuza Türkiye’nin en modern alt yapı ve üst yapı tesisleri yapacağız. Kendilerinin bizden talebi sadece yer. Ama isterlerse de tesisleri de yapmaya hazırız” dedi.

Samsunspor’un oynadığı ligin önemli olmadığını belirten  Mustafa  Demir şunları söyledi: Samsunspor’un hangi ligde oynadığı önemli değil. Oynadığı lig takımımızın büyüklüğünü asla tartışmaya açmaz. Samsunspor en kısa zamanda hak ettiği lige yani süper lige zaten çıkacak. Bunda zerre kadar şüphemiz yok. Bizim amacımız Samsunspor’un lokomotifliğinde Samsun’u bir spor kenti yapmak. Futbol başta olmak üzere güreş ve diğer sporları ilçelerimize de yaygınlaştırarak sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunacağız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu