Bilnet Okullarında kariyer günleri başladı

Bilnet Okullarında kariyer günleri başladı

Bilnet Okulları Samsun Kampüsü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Biriminin,''Adım Adım Kariyer'' etkinliği kapsamında düzenlediği söyleşinin ilk konuğu VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun kurucularından Dr. Hakan Özcan oldu.

Geleceğe sağlam temeller atmayı hedefleyen ve yarının bireylerini yetiştiren  Bilnet Okulları Samsun Kampüsü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Biriminin,‘’Adım Adım Kariyer’’ etkinliği kapsamında düzenlediği söyleşinin ilk konuğu  Samsun’da sağlık sektöründe büyük yatırımlara imza atmış,  VM Medical Park Samsun Hastanesi ve  Liv Hospital Samsun kurucularından Dr.Hakan Özcan oldu.

Doktorluk ve yöneticilik mesleğindeki deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Dr. Özcan,küçük yaşta hedef belirlemenin, bu hedefe ulaşmak için disiplinli ve özverili çalışmanın gerekliliğini ve teknolojiyi yakından takip ederek onu doğru kullanmanın bilgiye ulaşmadaki önemimin altını çizdi.

Dr. Hakan Özcan; “Meslek seçmek aslında bir hayat seçmektir. İnsanlar mutlu olduğu işi yaparlarsa daha başarılı olurlar. Bu nedenle meslek seçimlerinize çok dikkat etmelisiniz.” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Söyleşi şeklinde geçen etkinlikte öğrencilerin merak ettikleri soruları tek tek yanıtlayan Dr. Özcan, doktorluk mesleğinin zor ve keyifli yönleri hakkında bilgiler verdi.