Uyar, 'Krediler tükendi'

Uyar, 'Krediler tükendi'

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar, ' Artık hepimiz kredilerimizi bitirdik. Kalan 8 maçın tamamını kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz' diye konuştu.

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar, Kastamonuspor yenilgisi ile herkesin tüm kredisini bitirdiğini artık puan kaybetme lüksleri olmadığını söyledi. Uyar, “ Kalan 8 maçımızın tamamını kazanmalıyız. Bu da yetmiyor rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu bizim için kötü bir tablo. Bu tabloyu iyiye çevirmek için herkes elinden geleni yapmalı. Bu takım şu an içinde bulunduğu durumdan çok daha iyisini yapacak güçtedir” dedi.

Samsunspor taraftarını kimsenin üzmeye hakkı olmadığını belirten Yücel Uyar şunları söyledi: Bu ligin açık ara en iyi kadrosuna sahibiz. Ama iyi kadro iyi futbol oynamak için yetmez. Herkes yeteneklerini sonuna kadar sahaya yansıtmalı. Kalan maçlarda eldeki oyuncular arasında en iyi ve en doğru kadro ile çıkıp en iyi sonuçları almalıyız. Bizden beklentisi olanlara hayal kırıklığı yaşatamayız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu