'Eski ? yeni yok dava var'

'Eski ? yeni yok dava var'

AK Parti önceki dönem İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay yönetim kurulu ile birlikte Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok'u kahvaltıda ağırladı.

AK Parti önceki dönem İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay yönetim kurulu ile birlikte Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok’u kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar ve meclis üyeleri de katıldı. Hakan Ay, “ Bizler büyük bir ailenin parçalarıyız. Makamlar birer hizmet etme aracıdır. Biz yaptık sonrasında bayrağı Oktay kardeşim devraldı. Sonrasında başka kardeşlerimiz gelecek. Ama esas olan davamızdır. Burada sen ben olmaz dava olur hepimiz de bu dava için çalışıyoruz son 20 günde de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, yapılan organizasyondan dolayı Hakan Ay’a teşekkür ederken eski yeni demeden tüm teşkilat mensuplarının son 20 gün sahada sımsıkı durup ev ev çalışmaları gerektiğini söyledi. Demir, “ Seçim çalışmaları çok iyi gidiyor. Halkımız da büyük bir teveccüh gösteriyor. Son 17 yılda bu ülkeye ve bu şehre yaptıklarımız en büyük referansımız. Bu şehre sevdamız bitmedi, çok daha büyük eserlerin altına imza atacağız hep birlikte” dedi.

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok ise ustalık dönemine yakışır yeni eserler kazandırmak için yola çıktıklarını belirterek, “ Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu