Samsunspor Kastamonu virajında

Samsunspor Kastamonu virajında

Samsunspor bugün saat 15.00'de Gazi Stadı'nda Kastamonuspor ile karşılaşacak. Ferhan Kestanlıoğlu'nun yöneteceği maçta Samsunspor'da cezalı olan Okan ve sakat olan Erhan Kartal kadroda yok.

Türkiye 2. Ligi Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor bugün saat 15.00’de Gazi Stadı’nda Kastamonuspor ile karşılaşacak. Ferhan Kestanlıoğlu’nun yöneteceği maçta Samsunspor’da cezalı olan Okan ve sakat olan Erhan kartal kadroda yok. Teknik direktör İsmet Taşdemir’in, Okan’ın yerine Savaş’a Erhan Kartal’ın yerine de Erkam’a görev vermesi bekleniyor.

Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, Kastamonuspor’un da zirve mücadelesi verdiğini özellikle sahasında çok iyi sonuçlar aldığını söyledi. Taşdemir, “ Ligde kolay maç yok. Her maç final. Panik yapmadan gol için acele etmeden oynamalıyız. Buradan alacağımız 3 puan bize büyük avantaj sağlar.” diye konuştu.

Samsunspor’un sahaya Ahmet, Erkam, Cenk, Nuri, Canberk, Okan, Savaş, İlyas, Erhan Şentürk, Abdülkadir ve Samet on biri ile çıkması bekleniyor.

İlhan Demircioğlu