'Atakum'u birlikte yöneteceğiz'

'Atakum'u birlikte yöneteceğiz'

Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, seçimi kazanmaları halinde Atakum'u daha fazla cazibe merkezi haline getirmek için, Atakum'un geçmiş bütün yöneticileri ile çalışacaklarını belirtti.

YÖNETİMDE HERKESİN SÖZÜ OLACAK

 Atakum'u sadece Karadeniz'in değil Türkiye'nin incisi yapmak için çalışacaklarının altını çizen Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, "Belediye yönetim modelimiz, Atakum'un kurucu Belediye Başkanı Metin Burma başkanımız ve kentin tüm bileşenleri ile olacaktır. Bunların için de Atakum Belediyesi Kent Konseyi, meslek Odaları, STK'lar, muhtarlıklar ve vatandaşlar olacaktır. Sosyal belediyeciliğin öncüsü Metin Burma başkanımızın bıraktığı bayrağı yukarılara taşıyarak, yarım kalmış hayallerini tamamlamak için sürekli bilgi, birikim ve tecrübesinden faydalanacağız' dedi.


BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HİZMET EDECEĞİZ


En büyük kazançlarının birliktelik olduğunu vurgulayan Cemil Deveci, 'Biz diğer partiler ve adayları gibi kendi içerisinde kavga eden bir yapı içerisinde değiliz ve hiç bir zaman olmayacağız. Kurucu Başkanımız Metin Burma ve diğer yöneticilerimizle birlikte el ele Atakum'a, Atakumlulara hizmet edeceğiz. Birlikteliğimizin en büyük avantajı, kentin ihtiyaçlarını en güzel şekilde tespit edebilmemiz ve çözüm üretebilmemizdir. Bu konuda Kurucu Başkanımız Atakum'un Mimarı Metin BURMA çalışmalarımızda önemli rehberimiz olacaktır' diye konuştu.