Atakum'da anlamlı sergi

Atakum'da anlamlı sergi

Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve üç ayların başlangıcı nedeniyle Yalı Kafe'de Esma-ül Hüsna sergisi açıldı.

Atakum Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından  8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve üç ayların başlangıcı nedeniyle Yalı Kafe’de açılışı yapılan  Esma-ül Hüsna sergisine özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi.  


Samsunsonhaber’e sergi hakkında bilgi veren Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi Gönüllü Yöneticisi  Fatma Taşçı,”8 Mart ve üç ayların başlangıcı nedeniyle Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi’ndeki kadınlarımızın elinden çıkan eserler ile bir Esma-ül Hüsna sergisi açmak istedik” dedi.


Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise; “Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi’nde hanım kardeşlerimize hem meslek edinirken hemde istihdamlarına katkı sağlamak amacıyla çok sayıda kurs açtık. Bu noktada çeşitli meslek dallarında eğitimler verdik. Bugünkü sergi de bu kurslardan bir örnek. 3 bin civarında kursiyerimiz kurslarımızdan ciddi biçimde faydalanmakta. Halkımızın ilgisi de sergimize oldukça yoğun oldu. Bu vesile işle hanımlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar üç ayların başlangıcının da İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim”