'Sizi yola doyuracağız'

'Sizi yola doyuracağız'

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Tekkeköy'de coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Demir, ' 31 Mart'tan sonra sizi yola doyuracağım' dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan AdayıMustafa Demir, Tekkeköy’ünAK Parti döneminde büyük hizmetler gördüğünü daha büyük hizmetler için de 31 Mart sonrasını beklediklerini söyledi. Demir, “ Bir an gözlerinizi kapatın veHasan Togar kardeşim ve AK Parti’nin Tekkeköy’e yaptığı hizmetlerin yapılmadığını düşünün. Geriye ne kalır, ben söyleyeyim kocaman bir köy. AK Parti son 5 yılda yaptığı hizmetlerle Tekkeköy’ü tekke şehir yapmış. Siz bunların fazlasını hak ediyorsunuz” dedi.

 

Mustafa Demir, Yusuf Ziya Yılmaz döneminde yapılan yolların devamını getireceğini söyledi. Demir, “ 31 Mart’ta göreve geldikten sonra Samsun’da mahalleye dönen köylerin yol sorununu Allah’ın izni ile 2 buçuk yılda tamamlayacağız. Araç sorunumuz yok, eleman sorunumuz yok. Muhtarlara da sesleniyorum ekipmanı köylerinize yollayacağım yol bitene kadar da sizler de ekipman gibi konteynerde yatacaksınız evinizde değil. Ben de geleceğim merak etmeyin” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu