'Atakum Güneye Doğru Genişlemek zorunda'

'Atakum Güneye Doğru Genişlemek zorunda'

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin seçim çalışmalarına Atakum'da devam etti.

Atakum Doğu Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Tiryaki ve Dernek üyeleri ile bir araya gelen Hayati Tekin, Atakum'da rant hırsı nedeniyle yeşil alan bırakılmadığını, ilçenin güneye doru büyümesinin gerektiğini, hedefinin de bu büyümeyi sağlamak olduğunu söyledi.

HEDEFİM BÜYÜKŞEHİR'İ PLANLAMAK

Daha sonra Turistik Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Tekin, Başkan Oktay Tolunay
ve üyelerden beklenti ve taleplerini dinledi, projelerini anlattı.
Atakum'un genişlemesinin zorunlu olduğunu ifade eden Hayati Tekin, " Hedefim Büyükşehir'i planlamak. Atakum'un da geleceği düşünülerek genişlemesi, bu genişlemenin de güneye doğru yapılması lazım. Bu benim işim, aşım. Bu kente en iyi hizmeti vermek amacım.

PROJELERİM VE YAPACAĞIM HİZMETLER İÇİN KAYNAKLARIM HAZIR

Benim projelerim ve yapacağım hizmetler için kaynaklarım hazır.Bir rivayete göreSamsun Büyükşehir Belediyesi'nin eski para ile 3 katrilyon borcu var. Ben bugüne kadar hiç hükümet gücü ile başkanlık yapmadım. Bu kalem bende ise ihtiyacın bir buçuk katı kadar hizmet veririm. Doğu-Batı Çevre yolları yapılarak kentin genişlemesi sağlanabilir.." dedi.

Hayati Tekin,  CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, İyi Parti Atakum İlçe Başkanı Cemal Ceyhun Karaca ve her iki partinin yönetici ve üyeleri ile Atakum Artvinliler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Erdem Demir ve üyelere yapacağı çalışmaları anlattı.

Tekin daha sonra Atakum'da pazaryerini ziyaret etti, vatandaşlarla kucaklaştı. Akşam programında da mahalle gezilerine katıldı.