Tok 'Vaatlerimi yerine getirdim'

Tok 'Vaatlerimi yerine getirdim'

AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Açılışta konuşan İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, 5 yıl içinde 300 milyon liralık hizmet ettiklerini söyledi.

AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Açılışa AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Fuat Köktaş ile İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ve coşkulu bir kalabalık katıldı.

Meşaleler ve tezahüratlar eşleğinde kürsüye gelen İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, çıraklık ve ustalık dönemlerinde ilk dönem beldeye sonrasında da tüm İlkadım ilçesine büyük hizmetler getirdiklerini önümüzdeki 5 yıl içinde de ustalık dönemine yakışır hizmetler yapacaklarını söyledi.

 

Erdoğan Tok, yeni belediye hizmet binasından halı sahalara, yeşil alanlardan Derebahçe Sosyal Tesisleri’ne, çocuk parklarından gençlik merkezine, Unkapanı Sosyal Tesisleri’nden kadın meslek edindirme kurslarına daha ilk bakışta akıllara gelmeyen çok sayıda hizmeti ilçeye kazandırdıklarını söyledi. Tok, “ 300 milyon liralık yatırım yaptık. Ne vaat ettiysem hepsini yerine getirdik. Sizlerin desteği ve cumhur ittifakının kenetlenmesi ile yeni dönemde hep birlikte daha nice büyük hizmetlerin altına imzamızı atacağız” dedi.

 İlhan Demircioğlu