'Tünelin ucu göründü'

'Tünelin ucu göründü'

Futbol Direktörü Yücel Uyar, üst üste alınan galibiyetlerin şampiyonluk yolunda büyük önem taşıdığını belirterek, ' Artık sona doğru yaklaşıyoruz. Şehrin beklentisini biliyoruz. Bu takım şampiyon olacak' dedi.

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar,  Samsunspor’un Eyüpspor kaçıyla başlayan ve üst üste 3 maç süren galibiyet serisinin hedefe ulaşma açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

'KALİTELİ KADROMUZ VAR'

Uyar, “ Ligin ikinci yarısında alınan AMED ve Sancaktepe yenilgileri bize yakışmadı. Ancak çok çabuk toparlandık. Zaten kaliteli bir kadromuz var. Bu kadro üst üste 3 galibiyet alarak Samsunspor’u sezon başında ortaya koyduğu hedefe taşıyacak güçte olduğunu gösterdi” dedi.

Hafta sonu Gaziantepspor ligden çekildiği için maç yapmayacaklarını belirten Yücel Uyar, bir haftalık aranın aktif dinlenme ve yeniden güç kazanma açısından ilaç gibi geldiğini söyledi. Uyar, “ Biz Çarşamba günü akşam saat 19.00’da 19 Mayıs Stadı’nda oynayacağımız Bodrumspor maçına hazırlanıyoruz. Sakat olan Samet, Erkam ve Yılmaz iyileşti takımla çalışıyor. Moral olarak üst seviyedeyiz” diye konuştu.