Siyasette özlenen tablo

Siyasette özlenen tablo

Hayati Tekin Erhan Usta'nın Seçim Bürosu'nu ziyaret etti.

Seçim çalışmaları dolayısıyla Havza'da bulunan İYİ Parti ve Millet ittifakıSamsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Hayati Tekin, Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Erhan Usta'nın Havza Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.


Havza'da seçim çalışmaları yapan Hayati Tekin, beraberinde CHPSamsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP ve Millet İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Mehtap Demiralp Yeşilbaş, CHP Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta'nın Havza'daki Seçim Bürosu'nu ziyaret etti. Erhan Usta ile samimi bir ortamda kucaklaşan Tekin  Erhan Usta'ya "Hayırlı olsun! Hizmet için yarışacağız, siyaset ve nezaket halkın özlemidir." dedi, başarılar diledi.

Hayati Tekin seçim bürosunu ziyarete gelen CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, Bağımsız Havza Belediye Başkan Adayları Mahmut Karahan ve Mustafa Turan, DP Havza Belediye Başkan Adayı Turgay Saat, Saadet Partisi Havza İlçe Başkanı Saffet Ergün, Saadet Partisi Havza Belediye Başkan Adayı Şenol Tuncay ve açılışa katılan Havzalılarla bir süre sohbet etti.