Seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı

Seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı

Bağımsız Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erhan Usta, Havza seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Erhan Usta, seçim çalışmaları kapsamındaSamsun'un Havza ilçesin pazarını ziyaret ederek, vatandaşlar ve pazarde  ilçe  esnafı ile sohbet etti, destek istedi.

Daha sonra ilçedeki seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştiren Usta, halktan gelen yoğun talep üzerine bağımsız olarak aday çıkma kararı aldığını söyledi.

'SAMSUN'U YÖNETECEĞİZ'

Bağımsız aday olarak bütün partileri ve siyasi görüşleri kucaklayan yapıda olduklarını dile getirenErhan Usta, "Milletimiz, dayatmalara karşı beni aday olarak çıkardı. İnşallah seçimleri kazandığımızda milletimiz şunu demiş olacak. Ey siyasi parti liderleri, sizin dediğinizi bu kez yapmıyoruz. Kendi bağrımızdan bir adayı seçtik. İnşallah hep beraber başaracağız ve Samsun'u yöneteceğiz." dedi.

Usta, seçildiği takdirde hiçbir siyasi partiye geçmeyeceğini kaydetti.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, İYİ  Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, CHP Havza Belediye Başkan adayı Mehtap Yeşilbaş, burada Usta'yı ziyaret ederek başarı diledi.

Usta, Havza Muhtarları Derneği ve Havza Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret etti.