Hayati Tekin ve Millet İttifakı Vezirköprü'de

Hayati Tekin ve Millet İttifakı Vezirköprü'de

İYİ Parti ve Millet ittifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin Vezirköprü'de pazaryerinde halkla buluştu esnaf ziyareti yaptı, Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret etti, köy toplantılarına katıldı.

Samsun'da Vezirköprü'ye girişinde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan  Hayati Tekin Vezirköprü'ye konvoy eşliğinde girdi.

Karşılama töreninde İYİ Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz, CHP Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Gürbüz, CHP ve Millet İttifakı Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Onur Bayburtlu, CHP Vezirköprü Belediye Meclis Üyesi adayları, Ahmet Özdemir, Hicran Tak, Mustafa Dodur, İYİ Parti İl ve İlçe yöneticileri çok sayıda partili ve vatandaş hazır bulundu.

VEZİRKÖPRÜ'DE YOL VE İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLECEK

Vezirköprü Pazarı'nda pazarcı esnafı, üreticiler , vatandaşlar ve Vezirköprülü esnaflarla buluşan ve ziyaret eden Hayati tekin, Vezirköprü'nün sorunlarını dilnledi, notlar aldı. Vezirköprü'nün unutulmuş bir şehir olduğunu ifade eden Tekin, Samsun'un her yerinde olduğu gibi Vezirköprü'de de vatandaş ekonomik olarak çok zor durumda. Esnafın alışverişi yok denecek kadar azalmış. Köylü, memur, işçi, esnaf ve vatandaş borç içinde.

Ben burada Vezirköprülülerin öncelikli sorunlarının neler olduğunu bizzat Vezirköprülülerden dinledim. Vezirköprü - Hazva yolu ve Vezirköprü mahallelerine ulaşan yollar bakımsızlıktan dökülüyor. İlk iş olarak bunların yapılmasını sağlayacağım. Yaz aylarında Vezirköprülülerin çektiği su sıkıntısının çözümü için su kaynaklarını artıracağız. Üreticinin ürününü satabilmesi ve gelirinin artması için Köy Ürünleri pazarının haftanın her gün açık olmasını sağlayacağım." dedi.

"KANYON'DA TURİZM CANLANACAK, HUZUREVİNİ BİZ TAMAMLAYACAĞIZ!"

Galericiler Sitesinin yapımını hızlandıracaklarını ifade eden  Hayati Tekin, " Sanayi sitesinin sorunlarının çözümü için gerekeni yapacağız. Çok önemli bir turistik değer olan Vezirköprü Kanyonu'nda turizmin canlandırılması, burayı ziyarete gelenlerin ihtiyaç duydukları yatırımların yapılması için öncelikli olarak çalışmalar yapacağız.

Devlet tarafından temeli atılan ve 10 yıldır bir çivi bile çakılmayan Huzurevi'ni Vezirköprü'ye belediye olarak biz yaptıracağız. Doğal güzelikleri ve organik tarımı ile ortaya çıkan Vezirköprü'nün Karadeniz Bölgesi'nin gözdesi olması için tüm imkanlarımızı kullanacağız." diye konuştu.


Hayati Tekin daha sonra Yağanözü, Çekalani Tekkekkıran, Aydoğdu, Bahçekonak mahallelerinde vatandaşlarla buluştu , sorunları dinledi..