Yılmaz: Eğitim geleceğimizin güvencesidir

Yılmaz: Eğitim geleceğimizin güvencesidir

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u ziyaret etti.

Milli Eğitim BakanıZiya Selçuk, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun MilletvekiliYusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ağırladı.

Nezaket ziyareti gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bakan Selçuk'a nazik karşılama ve ağırlamalarından dolayı teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'un önemli çalışmalara imza attığını ifadeden Yılmaz, "Milli eğitim hepimizin üzerinde hassasiyetle durduğu, özen gösterdiği, en iyisini bulma arayışının sürdüğü vazgeçilmez bir alandır. AK Parti iktidarı döneminde en büyük kaynağı, desteği  her zaman Milli Eğitim almıştır. Çocuklarımızın geleceğe en iyi şekilde hazırlanması, her türlü donanıma sahip olması için büyük hassasiyetler gösterilmiştir. Eğitim sistemimizin çok daha güçlü hale gelmesi, çocuklarımızın en iyi imkanlarla eğitimlerini sürdürmesi, herkese eğitimin eşit şartlarda ulaşması için çalışılmaktadır. Bu vesileyle Sayın Bakanımız Selçuk'a çalışmalarında başarılar diliyorum. Eğitim için yapılacak her çalışmanın yanındayız. Eğitim bizim geleceğimizin güvencesidir." dedi.