'Terme'nin geleceğini planlıyoruz'

'Terme'nin geleceğini planlıyoruz'

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç Terme'nin geleceğini planladıklarını önümüzdeki 50 yıl içinde Terme'nin büyük sorun yaşamaması için planlar hazırladıklarını söyledi.

AK Parti  Terme Belediye Başkan Adayı  Ali Kılıç Terme’nin önümüzdeki 50 yılını planladıklarını ve Terme sokaklarının artık yap boz tahtasına dönmeyeceğini söyledi. Ali Kılıç, “ Terme hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe.

Terme’nin hem merkezine hem de mahallelerine hizmet yapılacağı zaman o bölgede oturanların görüşleri belirleyici olmalı. Hizmetleri bölge halkı ile ortak yapacağız ve sürekli yık yeniden yap olmayacağı için de belediyenin parası başka hizmetlere gitmiş olacak” dedi.

Ali Kılıç, daha yeşil bir Terme için kolları sıvadıklarını belirterek, “ Yeşil alanları, eğitim alanları, spor alanları ve oyun alanları ile daha yaşanabilir bir Terme için projelerimiz hazır. Kaynaklarımız da hazır. 31 Mart akşamı inşallah Terme halkından 5 yıllık hizmet için mührü alacağız ve mazbatamızı alır almaz da kollarımızı sıvayacağız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu