'Hedefe 11 maç kaldı'

'Hedefe 11 maç kaldı'

Futbol direktörü Yücel Uyar. Ligin bitimine 12 hafta kaldığını ancak Gaziantepspor'un maçlara çıkmaması nedeniyle 11 maç oynayacaklarını söyledi. Uyar, ' Bizim hedefimiz şampiyonluk ve bunun için de 11 maçımız kaldı' dedi.

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar üst üste alınan 2 galibiyetin takımdaki güveni yeniden getirdiğini söyledi. Uyar, “ Ligin ikinci yarısında iç te hesapta olmayan iki yenilgi aldık. Ancak üst üste oynadığımız Eyüpspor ve Ankara Demirspor maçlarından alınan galibiyetle yeniden hedefe odaklandık. Biz bu ligin en iyi takımıyız ve bunu da bundan sonra oynayacağımız maçlarda göstereceğiz” dedi.

Yücel Uyar, Ankara Demirspor maçında alınan galibiyetten memnun olduklarını da söyledi. Uyar, “ Çok ilginç bir ligde oynuyoruz. Her takım har takımdan puan alabiliyor. Bu nedenle Ankara deplasmanında alınan 3 puan çok anlamlı idi. Mücadele olarak çok iyidik. Gol kaçırmalara da devam ediyoruz. Buna son vermeliyiz. İnegölspor maçında taraftarlarımızı kendi yerlerine tribünlere bekliyoruz” diye konuştu.
İlhan Demircioğlu