Samsunspor seri peşinde

Samsunspor seri peşinde

Samsunspor Cumartesi günü saat 13.30'da Ankara deplasmanında Ankara Demirspor ile oynayacağım açın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör İsmet Taşdemir mini bir revizyona hazırlanıyor.

Kırmızı BeyazlılarAnkara Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör İsmet Taşdemir, antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı.İsmet Taşdemir oyuncularından Eyüpspor maçında alınan galibiyeti seriye dönüştürmeleri gerektiğini söyledi. Taşdemir, “ Ligin boyu kısaldı. Artık kaybedilen puanların telafileri çok zor. Ankara Demirspor son haftalarda hem iyi futbol oynamaya hem de iyi sonuçlar almaya başladı. Rakibi küçümsemeyin” dedi.

İsmet Taşdemir zorlu maç öncesi kadroyu şekillendirmeye çalışırken yine mini bir revizyon sinyali de verdi. Taşdemir, sol bekte cezası sona eren Canberk’e görev vermeye hazırlanırken forvette Abdülkadir ile Erhan Şentürk arasında tercih yapmakta zorlanıyor. İsmet hoca antrenmanın bir bölümünde Erhan Şentürk’ü sağ kanatta denerken İlyas Kubilay Yavuz da ilk 11’da görev yapacak.

İlhan Demircioğlu