'14 finalimiz var'

'14 finalimiz var'

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar, ilk 3 haftada alınan 2 yenilginin kendilerine yakışmadığını söyledi. Uyar, ' Önümüzde 14 tane final maçı var. Bunlardan en yüksek puanları alıp hedefe ulaşmalıyız' dedi.

Samsunspor Futbol DirektörüYücel Uyar,Samsunspor’un kalan haftalarda adına yakışır futbol oynayıp başarı için gereken puanları alacağını söyledi. Uyar, “Önümüzde 14 tane final maçı var. Bunlardan en yüksek puanları alıp hedefe ulaşmalıyız. Kadro kalitesi olarak bunu yapacak gücümüz de var. Ancak futbolcularımız sahaya gerçek performanslarını koymalı. Rakiplerimizden daha çok koşmalıyız daha çok mücadele etmeliyiz. Fedakârca oynayan yüreklerini ortaya koyan bir futbolcu grubunun önünde kimse duramaz” dedi.

Yücel Uyar,Samsun’da oynanan maçlarda en az 20 bin taraftarın önüne çıkmak istediklerini bunun takıma destek rakibe korku vereceğini söyledi.Yücel Uyar, “ Tabiki 3 maçta alınan 2 yenilgi bize yakışmadı. Hepimiz tribünlerden geldik iyi günde kötü günde takımımızın yanındayız diye tezahüratlar yapmadık mı? Zor günlerden geçiyor olabiliriz ama Eyüpspor maçıyla birlikte yeniden bir çıkış yakalayıp düze çıkacağız. Bunu da taraftarlarımızla birlikte yapacağız” diye konuştu.

Yücel Uyar, Eyüpspor maçı hazırlıklarının çok iyi geçtiğini, futbolcu grubunun da daha istekli olduğunu söyledi.

İlhan Demircioğlu