Samsunspor 3 puan peşinde

Samsunspor 3 puan peşinde

Kırmızı Beyazlılar yeni teknik direktörüyle ilk maçına çıkıyor. Sancaktepespor maçı bugün saat 13.30'da başlayacak. Samsunspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Samsunspor yeni teknik direktörü İsmet Taşdemir ile ilk maçına Sancaktepe karşısında çıkıyor. Müsabaka 13.30’da başlayacak. Teknik direktör İsmet Taşdemir, futbolcularıyla özel bir toplantı yaptı. Futbolcularından kalan 15 maça daha iyi konsantre olmalarını isteyen Taşdemir, “ Kalan tüm maçlarımız final havasında geçecek. Sizler bu ligin en iyi futbolcularısınız. Bu takımı hak ettiği yere sizler getireceksiniz. Sancaktepe maçını kazanarak ligin ilk yarısında oynanan maçın rövanşını da alın” dedi.

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar ise Gümüşhane maçında alınan galibiyeti seriye dönüştürmek için Sancaktepe maçını da kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Uyar, “ Ligde kolay maç yok. Takımlar bize karşı daha iyi motive de olabilir. Ama biz de büyük takımız büyük takımlar mazeret aramaz maç kazanır” dedi.

Samsunspor’un sahaya Ahmet, Erhan Kartal, Nuri, Aytaç, Canberk, Yılmaz, Savaş, İlyas Kubilay, Erhan Şentürk, Abdülkadir ve Samet onbiri ile çıkması bekleniyor.

İlhan Demircioğlu