İsmet hoca stoper istedi

İsmet hoca stoper istedi

Samsunspor'un yeni teknik direktörü İsmet Taşdemir, büyük bir camianın başına teknik adam olarak geldiğini, bu camianın kenetlenerek sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini söyledi.

Samsunspor teknik direktörüİsmet Taşdemir, futbolcu ve antrenör olarak hizmet ettiği büyük bir camiaya teknik adam olarak geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Taşdemir, “ Samsunspor Türk futbolu için önemli bir markadır. Böylesi önemli bir camiaya teknik adam olarak gelmek te büyük bir gururdur. Bu takım büyük başarılara layık ama bu başarı asla benim ve ekibimizin tek başına yapacağı bir şey değil. Başkanından yönetimine, taraftarından basın mensuplarına kadar kenetlenirsek olur. Bizim kalan maçlarda kaç puan alacağımızın önemi yok bizi hedefe ulaştıracak kadar puan alalım yeter” dedi.

Samsunspor’un küme düştüğü sene tribünlerde ağlayan çocuğunun artık güleceğini ifade eden İsmet Taşdemir, “ Benim çocuğumun ağlamasının öne çıkartılmasını doğru bulmam. Çünkü o gün sadece benim çocuğum değil birçok çocuk ve büyük takım düştü diye ağladı. Bizim hedefimiz artık bu camiaya gönül verenlerin gülmesini sağlamaktadır. Bunu da hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

İsmet Taşdemir Samsunspor’un çok iyi bir kadrosu olduğunu belirterek sadece bir tane transfer istediğini söyledi. (Bu oyuncustoper).

İlhan Demircioğlu