AK Parti'den MHP'ye ziyaret

AK Parti'den MHP'ye ziyaret

Ak parti Terme Belediye Başkan adayı Av. Ali Kılıç ve AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, yerel seçimde 'ittifak' kararı alınmasının ardından MHP Terme İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Terme ilçe başkanı İbrahim Ar,Cumhur İttifakı Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç ile birlikteMHP Terme İlçe Başkanı Bekir Yağcı ve yönetimini ziyaret etti. Yağcı, “24 Haziran seçimlerinde yapılan birlik ve beraberlik ülkenin birliği dirliği ve bekası için 31 Mart seçimlerinde de sandığa yansıyacaktır. Genel seçimlerdeki bu birlik ve beraberlik ruhu yerel seçimlerde de sandığa yansıyacaktır. Bu çerçevede sadece AK Parti adayımız,Av.Ali KILIÇ kardeşimizi destekleme kararı çıkmıştır. Elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız." diye konuştu.

Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç ise, “ Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partimizin çok değerli Genel Başkanı Devlet Sayın Bahçeli Beyin yapmış olduğu görüşmeler neticesinde, Türkiye'de genel bir çerçevede beraber yürüyüşle ilgili belirlemeler oldu. Mesele millettir, devlettir, ülkemizdir. İnşallah o noktada bir ve beraber koşmaya devam edeceğiz. Sen, ben olmadan hep beraber, kol kola çalışacağız “diye konuştu.

AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar ise, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ittifaklar kurulur ama esas ittifak milletle, hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla, onların gönlünde kurduğumuz ittifaktır. Bizim burada kardeşlik ruhuyla, muhabbetle birbirimize olan bağlılığımızın en güçlü, en önemli değerimiz olacağına inanıyorum. Bunun muhafazası için de elimden gelen her şeyi yapacağımı bilmenizi istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Al, MHP  ilçe yönetimi ile Ak Parti Terme Gençlik Kolları Başkanı Cem Devranlı, AK Parti Samsun il Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

samsun terme  ak parti