Halit Doğan, Çarşamba'da rekor istedi

Halit Doğan, Çarşamba'da rekor istedi

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında miting gibi basın açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı veAK Parti Genel BaşkanıRecep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda halkın yoğun katılımı ile miting gibi bir basın açıklamasında bulundu.


“HALİT DOĞAN’I BAŞKAN YAPACAĞIZ”
Programa katılanlara teşekkürlerini sunarak konuşma yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, açıklamasında, “19 Ocak 2019 tarihinde yapılan aday tanıtım toplantımızda Belediye Başkan adayımız sizin kardeşiniz benimde 5 yıl birlikte görev yapmaktan mutluluk durduğum, abim,Halit Doğan olarak belirlenmiş ve bizzat Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı adayı olarak ilan edilmiştir. Bu Süreçte yarışı centilmence sürdüren tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum.

3 dönemdir Çarşamba'mıza hizmet eden Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar'a şükranlarımı sunuyorum. Ben inanıyorum ki inşallah 31 Mart tarihinde MHP ile birlikte ilçemizde rekor bir oy alarak bugüne kadar olan güzel neticelerimizi taçlandırarak adayımız Halit Doğan'ı Belediye Başkanı olarak göreceğiz.


“CUMHUR İTTİFAKI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ise, Milliyetçi Hareket Partisi olarak AK Parti ile gerçekleştirilen Cumhur İttifakına uygun şekilde sahada çalışacaklarını, bu ittifak ile güzel birlik ve beraberliğin yakalandığını kaydetti.
Aday Halit Doğan, geniş katılımın olduğu toplantı salonunda yaptığı konuşmasında, “2014 yılı haziran ayından itibaren 4,5 yıl ilçe başkanlığı görevini yürüttüğüm Ak Parti’den yapmış olduğumuz belediye başkan aday adaylığı müracaatımız sonrasında Cumhurbaşkanımız Genel BaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan beyefendinin Cumartesi günü açıkladığı üzere Cumhur İttifakımızın Çarşamba Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınızda bulunmanın gururu ve onurunu yaşamaktayım. Bu vesileyle hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye hem de Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli beyefendiye huzurlarınızda saygılarımı iletmek istiyorum. Rabbim ömürlerini bereketlendirsin, yardımcıları olsun inşallah. Bu süreçte hem Ak Parti’den hem de Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olan her biri çok kıymetli ve değerli arkadaşlarıma nezaketleri ve kardeşlikleri için teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakının tüm aday adayları ile yine birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki süreci de birlikte geçirmenin gayreti içinde olacağız. Örneğine az rastlanacak bir şekilde Çarşambamıza üç dönemdir hizmet eden Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar beyefendiye de şükranlarımı sunuyorum. “dedi.
HÜKÜMET İMKANLARINI İLÇEMİZ İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ
31 Mart seçimlerinde Samsun’un ilçeleri arasında en yüksek oy oranıyla kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Çarşambanın yeni kışla mahallesinde dünyaya gelmiş, Denizler Mahallesi’nde çocukluğunu , Sungurlu Mahallesi’nde gençliğini yaşamış şimdi ise Hasbahçe Mahallesi’nde ikamet eden bir kardeşiniz olarak çarşambamızın 143 mahallesinde tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağımın sözünü sizlere veriyorum, rabbim hayırlı işlerimizde yardımcımız olsun. Çarşambamızda hem cumhur ittifakına oy veren hem de bu partilerimizin dışındaki partilere oy veren tüm seçmenlerimizin desteklerine talibiz. İnşallah Çarşamba’mızda yüksek bir başarı yakaladığımızda hükümet imkânlarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz için seferber edileceğine yürekten inanıyorum. Katılımlarınızdan dolayı her birinize yürekten şükranlarımı sunuyor saygıyla muhabbetle sizleri selamlıyorum. Hanelerinize,komşularınıza selamlarımızı saygılarımızı iletmenizi istirham ediyorum. Kendimi sizlere, sizleri Allaha emanet ediyorum.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.Yapılan basın açıklamasının ardından AK Parti Adayı Halit Doğan, katılımcıların tebriklerini kabul etti. Program tüm katılımcıların tebrikleri ve fotoğraf çekimi ile son buldu.


AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, AK Parti ve MHP İlçe Yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları, önceki dönemlerde görev almış parti yöneticiler, ve çok sayıda partili ilçe başkanlığı binasını adeta hınca hınç doldurdu.