Samsun Siyaseti Hareketlendi! 2 MHP'li isimden adaylık çıkışı

Samsun Siyaseti Hareketlendi! 2 MHP'li isimden adaylık çıkışı

Samsun'da bu akşam yaşanan gelişmele neticesinde Necattin Demirtaş İlkadım için, Şerif Ün ise Kavak'ta aday olacağını belirtti.

Samsun siyasetinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dün Erdoğan'ın Cumhur ittifakının Samsun adaylarını açıklamasının ardından İlkadım'da ve Kavak'ta adaylığı gerçekleşmeyen  MHP'li isimlerden İlkadım'da  Necattin Demirtaş ve Kavak'ta Şerif Ün adaylık açıklamasında bulundu.

Bu akşam bir grup vatandaşın Necattin Demirtaş'a aday ol çağrısı yapmak için evine yürümesi sonrasında Necaattin Demirtaş Ve Şerif Ün birlikte vatandaşların karşısına çıktı.

Gruba seslenen Demirtaş, " Sizlerin desteği ve teveccühü olduğu sürece beraberiz. Cumhur ittifakının ortaya koyduğu irade burdaki inlanların iradesini yansıtıyor mu? Bu iradeye kimse ipotek koyamaz. Suhuletle karar alıp ilerleceğiz ve kazanacağız. Omuz omuza yürüyüp İlkadım'ı alacağız" şeklinde konuştu.

Eski Kavak Belediye başkanı Şerif Ün ise vatandaşlardan gelen " Şerif Başkanım Kavak'tan Aday mısınız?" sorunusuna "Hep beraberiz" cevabını verdi.

İki isimde bir partiden veya bağımsız adaylık konusunda açıklama yapmadı. 

Haber/ Mücahit AKDUMAN