Cumhur İttifakı'nın Başarısı İçin Çalışacağız

Cumhur İttifakı'nın Başarısı İçin Çalışacağız

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak; 'Ülkemizde var olan beka sorununu ortadan kaldırmak için Cumhur İttiafakı'nın başarılı olması gereklidir. Cumhur İttifakı'nın başarısı için çalışacağız' dedi.

MHPSamsun İl BaşkanıAbdullah KarapıçakCumhur İttifakı adaylarının belli olmasının ardınan muhabirimize yaptığı açıklamada partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini hatırlattı.

Geçtiğimiz günlerde"31 Mart Türkiye'nin beka mücadelesi açısından dönüm noktasıdır." diyen Devlet Bahçeli "Ülke gitmişken, çarşı karışmışken, yeni hükümet sistemine hain bir sefer düzenlenirken, belediyelerin hepsi bizden olsa ne olacak, olmasa ne çıkacak?" diye konuşmuştu.

Karapıçak da aynı düşünceleri paylaştığını söyleyerek; “ Ülkemizde bir beka sorunu varken biz Samsun’un tüm belediyelerini alsak ne olur almasak ne olur. Biz Bundan sonra Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışacağız. Ben de bir aday adayıydım. 4 aydır sahada çalışmaktaydım. Diğer aday adayı arkadaşlarımızın da benim gibi düşündüklerinden şüphem yok. Birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz” dedi.