Yılmaz, 'Cumhurbaşkanımızı Samsun bağrına basıyor'

Yılmaz, 'Cumhurbaşkanımızı Samsun bağrına basıyor'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 'Hepimiz büyük bir heyecanla Sayın Cumhurbaşkanımızı genel başkanımızı bekliyoruz. Dünya liderimizi Samsun'da ağırlamaktan büyük onur ve şeref duyacağız. ' dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu ve  Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek aday tanıtım toplantısına tüm Samsun halkını davet etti.
Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Ocak 2019 Cumartesi Günü Saat 14:00'da Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirecek aday tanıtım törenine katılacağını hatırlatan  Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tüm Samsun'un halkını gönül insanı, mazlumların hür sesi olan  Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ı karşılamaya ve aday tanıtım törenindeki büyük coşkuya ortak olmaya çağırdı.
"Sayın Cumhurbaşkanımızın gönlünde Samsun'un her zaman ayrı bir yeri vardır" diyen Yılmaz, "Tüm Türkiye'nin bağrına bastığı gibi Samsun'da Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına basacaktır. Liderimizin Samsun'a geleceği haberinin ardından kentte büyük bir heyecan oluşmuştu. Büyük gün geldi, Sayın Cumhurbaşkanımız aday tanıtım törenine katılarak hem adaylarımızı açıklayacak hem de vereceği mesajlarla gönülleri yine fethedecek. Tevazu, samimiyet ve gayret ile çıktığımız bu yolda liderimizin  Samsun'da vereceği önemli mesajları, büyük coşkuyu sabırsızlıkla bekliyoruz. Halkımızı bu büyük güne ortak olmaya, Cumhurbaşkanımızı kucaklamaya davet ediyoruz." dedi.

 yusuf