Karaaslan, ' Samsun büyük güne hazır'

Karaaslan, ' Samsun büyük güne hazır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Samsun'a gelecek. Cumhur ittifakının adaylarını açıklayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için Tekkeköy'deki 8 bin 500 kişilik yaşar Doğu Spor salonu gelin gibi süslendi.

AK Parti Çevre Kültür ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun MilletvekiliÇiğdem Karaaslan, AK Parti il başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Demir ile birlikte Yaşar Doğu Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu.

AK Parti kurulduğu günden itibaren en görkemli mitinglerini Samsun’da yaptığını, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’a her gelişinin ayrı bir heyecan olduğunu belirten Çiğdem Karaaslan, “ Samsun liderini büyük bir heyecanla bekliyor. Bu sıradan bir aday açıklaması değil sevenlerin buluşması olacaktır. Bizde adayların kimin olacağının önemi olmaz. Bu davaya gönül veren herkes adaymış gibi çalışır. Samsun bugüne kadar Cumhurbaşkanımızı hiç yalnız bırakmadı bu seçimlerde de öyle olacaktır” dedi.

 

İLHAN DEMİRCİOĞLU