Samsun Haberleri: Her Mahalleye Bir Otobüs

Samsun Haberleri: Her Mahalleye Bir Otobüs

Canik İlçesi'ne bağlı mahallelerde en büyük problemin ulaşım olduğunu dile getiren Bedirhan Kılıç; ' Canik İlçemizde insanlar halen ulaşım için at ve eşek gibi binek hayvanları kullanıyorlar' dedi.

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday adayı Bedirhan Kılıç  gezilmedik girilmedik sokak ve ev bırakmıyor.

Bu çalışmaları esnasında ilginç manzaralar ile de karşılaşan Kılıç 2019 Canik’in de insanların at ve eşek gibi binek hayvanlarla ulaşım sağladığını söyledi.


Kılıç; “ Bir belediye düşünün 15 senedir aynı yönetim var ve bu ilçede insanlar 2019 yılında at ve eşek gibi binek hayvanları ile ulaşım sağlıyor. Bu belediye her şeye para harcıyor ama saat başında biel olsa ihtiyaç olan mahallelere otobüs tedarik edemiyor. Bu nasıl izah edilebilir?

Bu insanlardan oy istemeyi biliyorsunuz. Kar yağdığında daha geçen hafta kalp krizi geçiren bir amcamız sırtta omuzda taşınarak ambulansın çıkabildiği noktaya kadar getirildi. İnsanlarımız şehrin göbeğinde bu muameleyi görüyor. Canik’e her kar yağışında belediye sınıfta kalıyor. Artık Canik halkı hak ettiği güzel günlere bizimle kavuşacak. İnşallah göreve geldiğimizde her mahalleye saat başı otobüs seferleri olacak. Bir otobüs mahallemizden hareket ettiğinde diğeri de Canik merkezinden bu mahallemize doğru hareket edecek ” dedi.