Samsunspor taktik çalıştı

Samsunspor taktik çalıştı

Yılport Samsunspor, bugün yapılan antrenmanda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Yılport Samsunspor, günü tek idmanla geçirdi. Isınma hareketleri ve 5'e 2 orta oyununun ardından takımı üçe ayıran Teknik Direktör Taner Taşkın, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. Kırmızı, Mavi ve Sarı olmak üzere üç gruba ayrılantakımın kendi arasında yaptığı karşılaşmayı mavi takım kazandı. Oyuncularımızın arzu ve isteği teknik heyetin yüzünü güldürdü. İdmana sakatlığı bulunan Erkam Reşmen katılmadı.  


Enes’e 'yumurtalı unlu' doğum günü

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren takımımızın oyuncusu Enes İslam İlkin’e antrenman sonrası takım arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı.

Kaldığı otelin spor tesislerinde antrenman yapan takımımızın oyuncuları Enes İslam İlkin’e doğum gününü şakası yaptı. Antrenmanın bitiminde, Enes İslam İlkin’e takım arkadaşları ellerinde un ve yumurtalarla saldırdı. Enes İslam İlkin’in başından aşağı unu boşaltan ve yumurta kıran takım arkadaşları ‘doğum günün kutlu olsun’ dedi. Enes İslam İlkin ise kutlama sonrası kafası yumurta olurken, bu kutlamayı unutmayacağını söyledi.