Samsun Haberleri: Şehit Babasından Tok'a Teşekkür Ziyarette

Samsun Haberleri: Şehit Babasından Tok'a Teşekkür Ziyarette

Samsun İlkadımlı Polis Memuru şehit Murat Çalışkan'ın babası Başkan Tok'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İstanbul'un Şile ilçesinde geçirdiği trafik kazasında şehit olan Samsun İlkadımlı Polis Memuru Murat Çalışkan’ın isminin yenilenen Adalet Parkına verilmesinden dolayı şehit babası Emin Çalışkan Başkan Erdoğan Tok’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Samsun İlkadımlı Polis Memuru Murat Çalışkan’ın isminin İlkadım’da yaşatılmasının, İlkadım Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Şehit Polis Memuru Murat Çalışkan’ın babası Emin Çalışkan, öneriyi meclise taşıyan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u ziyaret ederek teşekkür etti. Oğlunun adının yenilenen Adalet Mahallesi Adalet Parkında yaşayacak olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren baba Emin Çalışkan Başkan Tok ve meclis üyelerine teşekkür etti.

BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Yenilenen Adalet Parkının yeni adının Adalet Mahallesi Şehit Murat Çalışkan Parkı olmasından ailesi ve kendi adına gurur duyduğunu belirten şehit babası Emin Çalışkan; “İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’un şehitlerimiz ve gazilerimiz için duyduğu hassasiyet büyük önem taşıyor. Kendi önerisi ile şehit evladımızın adının yaşadığımız ilçede yaşayacak olması ailem ve benim adıma tarifsiz bir gurur kaynağı olacak. Başkanımıza ve meclisimizin üyelerine canı gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

“ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİNİN UNUTULMAMASINI SAĞLIYORUZ”

Şehit babası Emin Çalışkan’ı ağırlamaktan onur ve gurur duyduğunu dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bu vatan için görev yaparken hayatlarını hiçe sayan şehitlerimiz ve gazilerimiz için yaptığımız şeyler tabi ki yeterli olmayacaktır. Ancak onların isimlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak bizlerin görevidir. Böylelikle şehitlerimizin bizlere en kıymetli emanetleri olan ailelerine de gurur duyacakları bir miras bırakmak tarifsiz bir mutluluktur. Bu vesile ile şehidimiz Emin Çalışkan ve vatan uğruna canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor gazilerimize acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.