Deniz Çakır Konuştu

 Deniz Çakır Konuştu

AVM'de başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır, hakkında açılan soruşturmada savcıya ifade verdi. Çakır, ''Suçlamalar duruşuma ters ve hiç yakışık almıyor. Bir sanatçı bir kadını 'başörtülü, başörtüsüz' diye ayırmaz' dedi.

Oyuncu  Deniz Çakır ifade vermek üzere İstanbul Çağlayan'da bulunan adliyeye gelerek hakkında açılan soruşturma çerçevesinde savcıya ifade verdi. Yaklaşık 1 saat süren ifadenin ardından basın karşısına çıkan Deniz Çakır, suçlamaları reddettiğini söyledi.

ÇAKIR: SUÇLAMALAR DURUŞUMA TERS

Deniz Çakır, Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi, için ayırmadım. Tam tersine birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman bu güne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bir sürü mücadele verdim. Bahsi geçen hiçbir şeyi de yapmadım. Zaten ifademi de verdim.  Suçlamalar benim bugüne kadar ki duruşuma ters ve hiç yakışık almıyor" dedi.

ÇAKIR: BİR SANATÇI BİR KADINI BAŞÖRTÜLÜ BAŞÖRTÜSÜZ DİYE AYIRMAZ

''Bir sanatçı bir kadını 'başörtülü, başörtüsüz'  diye ayırmaz.'' diyen Deniz Çakır, '' Benim hayatımda türbanlı, başörtülü, farklı dinden, renkten, ailemden, arkadaşlarımdan, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bugüne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar. "ifadesini kullandı.


Çakır, gazetecilerin sorusu üzerine "Görüntüler var hepsini savcılığa sunduk. Fakat şu an bir yargı süreci var daha fazla konuşmam doğru değil. Tüm görüntüler incelendi. Zaten ortada her şey" dedi.