Samsunspor'da Yüzler Gülüyor

Samsunspor'da Yüzler Gülüyor

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar, bir üst ligin lideri ile oynadıkları hazırlık maçında futbolcuların iyi bir sınav verdiğini söyledi. Uyar, ' Gençlerbirliği ideal kadro ile sahaya çıktı. Her iki yarıda da sahanın hakimi bizdik' dedi.

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar,  Antalya kampının çok iyi geçtiğini Gençlerbirliği ile oynanan hazırlık maçında da tamımın harika bir performans sergilediğini söyledi.

Yücel Uyar, “ Gençlerbirliği sahaya ideal kadrosu ile çıktı ve sadece 2 oyuncu değiştirdi. Bizim teknik kadromuz ise 19 oyuncuya şans verdi. Görev alan tüm oyuncularımız süper bir performans sergiledi. Takım içindeki rekabet oyuncularımızın performanslarını da yukarı çekiyor. Lige kadar çok daha iyi olacağız” dedi.

Yücel Uyar,  lige kadar bir ya da iki hazırlık maçı daha oynayacaklarını bunlardan birinin de Menemen Belediyespor olduğunu söyledi. Uyar, “ Ligin ikinci yarısında ligi domine eden bir takım olmak istiyoruz. Teknik kadromuz da çalışmalarını bu doğrultuda yapıyor” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu