Samsun Haberleri: İYİ Partili Bedirhan Kılıç Projelerini Anlattı!

Samsun Haberleri: İYİ Partili Bedirhan Kılıç Projelerini Anlattı!

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Samsunsonhaber'i ziyaret ederek projelerini anlattı. Kılıç; ' Canik İYİ Parti belediyeciliği ile şaha kalkacak' dedi.

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç, Samsunsonhaber Genel Yayın Yönetmeni Emre Gündem’i ziyaret ederek projelerini anlattı.


Şuan Türkiye’nin en genç Belediye Başkan Aday adayı olan İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç, “ Kamuoyunun bilgilendirilmesi için her şarta görevini yapmaya çalışan, her zorluğa rağmen mesleğini objektif olarak yapmaya çalışan basın emekçilerinin 10 Ocak ÇalışanGazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Canik için projelerinin hazır olduğunu peyder pey Samsun halkı ile paylaşacağını kaydeden Kılıç; “Ben Canikliyim canik’in sorunlarını bilen bir kişiyim. Ekibimizle birlikte sürekli de sahadayız. Canik’in sorunlarının çözümü için projelerimizi hazırladık. İYİ Parti belediyeceiliğini görecek olan Canik’e kaybettirilen zaman kaybını hızlıca telafi edeceğiz. Canik İYİ Parti belediyeciliği ile şaha kalkacak” ifadelerini kullandı.

samsuniyi parti canik