Samsun Haberleri: 'Gençlere en çok değer veren parti İYİ Parti'

Samsun Haberleri: 'Gençlere en çok değer veren parti İYİ Parti'

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Merkezi'ne giderek bir dizi görüşmelerde bulundu. Kılıç; ' Gençlere en çok değer veren partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum' dedi.

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Merkezi’ne giderek grup toplantısına katıldı. Kılıç, grup toplantısı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü. Daha sonra bir saat boyunca Genel Başkan YardımcısıKoray Aydın ile görüşen Kılıç; akabinde Samsun MilletvekiliBedri Yaşar veMusavvat Dervişoğlu ile bir araya geldi.


Türkiye’nin en genç Belediye Başkan Aday Adayı olan Bedirhan Kılıç; “ Türkiye’de gençlere en çok değer veren ve gençlerin önünü açan parti İYİ Parti’dir. Gençlik kolları mensubu gençlerimiz parti genel merkezimiz tarafından verilen imkan sayesinde ücretsiz olarak belediye meclisi üyeliğine aday olabiliyorlar.

 

Bende genel merkezimizin gençlere verdiği bu öneme bir teşekkür etmek amacıyla tüm imkan ve gücümle partimin yanında olmak istedim veCanik Belediye Başkan Aday Adayı oldum” dedi.

 canik  iyi partisamsun