Bilnet Okulları Samsun Yerleşkesinde Eğitimde 3.0 Modeli Masaya Yatırıldı

Bilnet Okulları Samsun Yerleşkesinde Eğitimde 3.0 Modeli Masaya Yatırıldı

Eğitim-öğretim modellerinde çağın ihtiyaçlarını yakalayan ve akademik başarısı ile kendinden söz ettiren Bilnet Okulları Samsun Yerleşkesi velileri Eğitimde 3.0 Modeli ile tanıştı.

“Doğru Eğitimle Doğru Gelecek” mottosuyla öğrencileri geleceğe güven ve başarı odaklı yetiştirenBilnet Okulları Samsun Yerleşkesinde, Eğitim TasarımcısıFaruk TATARSamsun Yerleşkesi velileri ile bir araya geldi.

Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul velileri ile yapılan oturumlarda Eğitimde 3.0 Modelini her ayrıntısıyla anlatanBilnet Okulları CEO’su Faruk TATAR,3. Nesil Okulculuk anlayışının bilinmeyen yönlerini ve yeni açılımlarını aktardı.

Bugünün çocuklarını dünün eğitim modelleriyle eğitirseniz, bu çocukların yarınlarından çalarsınız diye belirten TATAR, yeni nesil okulculuk anlayışında;rehberlik, akademik başarı, disiplin ve yabancı dil olmak üzere dört ilkeyi merkeze aldıkları eğitim-öğretim faaliyetleri ile öğrencilerine güvenli bir gelecek inşa ettiklerini aktardı.

Yoğun katılım ile gerçekleşen oturumlarda TATAR, velilerden gelen tüm soruları cevaplarken, dünya vatandaşı yetiştirme misyonundan bahsetti. TATAR: “Çocuklarımız, birer dünya vatandaşı olarak çağa ayak uydurabilmeli. Bu nedenle akademik başarılarına odaklanmanın yanında; İngilizce, spor ve sanatta da kendilerini geliştirmelerini destekleyerek E-Portfolyolarına işlenmesini sağlıyoruz.” dedi.

 Rehberlikte 3.0 Modeli

Temelinde iletişim yatan yeniçağın rehberlik anlayışını Bilnet Okullarında kurguladıklarını söyleyen TATAR, her öğrencisini bireye özgü yöntemlerle hayata hazır birer dünya vatandaşı yetiştirdiklerini ifade ederek tüm değerli katılımcılara bir sonraki veli buluşmasının sözünü verdi.

Bilnet Okulları Hakkında

Bilnet Okulları ana kucağından yükseköğretim basamağına kadar geçen süreçte çağın eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak geleceğe yön verebilen evrensel düşünebilen ilgi yetenek ve hedeflerine uygun Atatürk ilke inkılaplarına bağlı mutlu ve üretken bireyler olarak yetiştirme vizyonuna sahiptir. Her çocuk yaratıcıdır ancak ondaki yetenekleri bulup çıkarmak iyi bir eğitim kadrosuyla mümkündür.  Bilnet Okulları bu anlayışla Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesiyle tüm Türkiye’de Bilfen Şirketler Grubunun yeni okul markası olarak eğitim öğretime devam etmektedir.