Başkan Uyanık, Aztopal'ı Açıkladı

Başkan Uyanık, Aztopal'ı Açıkladı

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, önümüzdeki sezon sportif direktörlük için bu sezon Hollanda Süper Lig takımlarından Fortuna Sittard görev yapan Mustafa Aztopal ile anlaştıklarını açıkladı.

Samsunspor Başkanıİsmail Uyanık önümüzdeki yılın projelerini anlattı. Kurumsallaşma yolunda büyük adımlar attıklarını belirten Başkan Uyanık, “ Önümüzdeki sezon sportif direktörlük için bu sezon Hollanda Süper Lig takımlarından Fortuna Sittard görev yapanMustafa Aztopal ile anlaştık. Kendisi Avrupa futbolunu çok iyi bilen futbol hakemliği yapmış. Bankacılık sektöründe üst düzey yöneticilik yapmış ve Avrupa takımlarında görev yapan çok sayıda yabancı dili olan bir futbol adamı. Önümüzdeki sezon için anlaştık. Kendisi halen çok sayıda yerli ve yabancı oyuncu takip ediyor. Bir yandan hedefe oynayan bir takım olacağız diğer yandan da çok sayıda yetenekli genci Türk futboluna kazandıracağız” dedi.

İsmail Uyanık ligin ilk yarısından genel olarak memnun olduğunu ancak Sancaktepe ve Keçiörengücü takımlarına kendi sahalarında yenildiklerinde büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Başkan İsmail Uyanık, Bu sezon çok sayıda yeni ismi kadromuza kattık. Adeta sıfırdan bir takım kurduk. Uyum sorunu yaşadık. Buna rağmen ligin ilk yarısında geldiğimiz yer önemli. Kadroda bazı eksiklerimiz var. Teknik kadromuzun talebi doğrultusunda gerekli bölgelere takviye yapacağız. İkinci yarıda daha iyi bir takım izlettireceğiz” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu