'Ortak mitingler olabilir'

'Ortak mitingler olabilir'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yerel seçim çalışmalarında her iki parti liderinin de ortak mitinglerde bulunabileceğini söyledi.

CNN Türk'te bir programa katılanAK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


AK Parti Genel BaşkanvekiliNuman Kurtulmuş, yerel seçim çalışmalarında aday belirleme süreçlerinde sona yaklaşıldığını ifade ederekCumhur ittifakında yer alan iki partinin hangi illerde hangi partiden aday gösterileceği konusunda anlaşma sağlandığını kaydetti.


Kurtulmuş, ''Hangi ilde hangi partinin aday koyacağı bellidir. Dolayısıyla burada önceden diğer parti adayını ortaya koymuşsa adayını çekti. SayınDevlet Bahçeli de büyük bir nezaketle Erzurum, Denizli ve Aydın'daki adaylarının geri çekildiğini parti olarak ilan ettiler. İttifakın ruhuna uygun bir şekilde karşılıklı jestler yapılır" ifadelerini kullandı.

KURTULMUŞ: ORTAK MİTİNGLER OLABİLİR


Numan Kurtulmuş, "Özellikle çok önemli gördüğümüz illerde her iki liderin katıldığı ortak mitingler olabilir" diyerek yerel seçimlerde iki parti liderinin de mitinglerde beraber bulunabileceğini de söyledi.