'Dokuz yıl oldu halen sonuç yok'

'Dokuz yıl oldu halen sonuç yok'

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesindeki Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu'nun gündemine Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıdı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesindeki Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu’nun gündemine Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili şüpheleri taşıyan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün elinde bu kazanın sonuçlarıyla ilgili nelerin olduğunu sordu.

Yaşar; “Yani bu konu bir türlü aydınlığa kavuşmadı. 2009, şu an 2018 yılındayız, dokuz yıldır mahkemeler, kovuşturmalar birbirini takip ediyor ama sonuçlanan da bir şey yok. Yani askerî radarda kayıtlar silindi, öbürü radar alanının içindeydi, dışındaydı derken Devlet Hava Meydanları İşletmesi bu işin neresinde? Bunlarla ilgili elinde bir bilgi, belge varsa ben bunu rica ediyorum. Yani bu olayla ilgili Devlet Hava Meydanlarının elinde rapor mu var, ne var?” ifadeleriyle devam eden Samsun Milletvekili yetkililerden konuyla ilgili mahkemeye sunulan tüm belgeleri talep etti.