Samsunspor'a Teknik Direktör Lazım

Samsunspor'a Teknik Direktör Lazım

Ligin ilk yarısın günahıyla sevabıyla bitti. Rüya kadro kuran Samsunspor lig 4. İle aynı puanda olup averajla ilk yarıyı 3. sırada bitirdi.

Ligin ilk yarısın günahıyla sevabıyla bitti. Rüya kadro kuran Samsunspor lig 4. İle aynı puanda olup averajla ilk yarıyı 3. sırada bitirdi. Bunu başarı görenler de olabilir.


Ben 50 yaşında 27 yılını gazeteciliğe vermiş ve Samsunspor’un son 27 yılını yazan biriyim.
Samsunspor’un son 27 yılında hangi ligde olursa olsun hiçbir teknik adama oynadığı lige göre bu kadar görkemli bir kadro teslim edilmedi.
Samsunspor’un son 27 yılında hiçbir teknik adam bu kadar rahat ekonomik tablo görmedi.


Bugünkü kadroya bakın geçen yılın gol kralı Erhan Şentürk, geçtiğimiz yıl bir üst ligde oynayan İrfan Başaran, süper lig gören İshak Doğan, bu ligin geçtiğimiz yıl en iyilerinden Okan Dernek, süper ligden gelen Muhammed Beşir yedek.


Bu tablo bu ligin rüya kadrosunun Samsunspor’da olduğunu gösterir ama teknik direktör Taner Taşkın’ın mazeretleri bir türlü bitmiyor.
Bir gün hakem hataları bir gün rakip yatıyor kalkmıyor.
Sen şu puan durumuna bak. İlk 5 sıradaki takımlardan hiç birini yenememişsin. Sarıyer eksik senden puan alıyor. Sakarya karşısında iki kez öne geçtin koruyamadın. Keçiören’e sahanda rezil oldun. Sancektepe’yi söylemiyorum bile.

Sen bu ligin değil Türkiye’nin en iyi birkaç taraftarına sahipsin. Para sorunu yaşamıyorsun. Bunlar bir teknik adama sunulan lütuftur. Sürekli başkana övgüler yağdırarak burada olunmaz bir şeyler yapmalısın. Kazandığın hangi maçta taraftara seyir zevki yüksek bir futbol izlettin?.


Sakaryaspor maçına çıkıyorsun son 2 maçın en iyisi olan ve üst üste goller atan geçtiğimiz sezon bu ligin gol kralı olan ve geçtiğimiz sezon da Bandırmaspor forması ile Sakaryaspor’a toplamda 6 gol atan Erhan Şentürk yedek.
Böyle teknik adamlık olmaz.


SAYIN İSMAİL UYANIK. BU TAKIMA ARA TRANSFERDE FUTBOLCU LAZIM DEĞİL SADECE BÖYLESİ RÜYA KADROYA TOP OYNATACAK SÜREKLİ MEZARET ÜRETMEYEN TEKNİK ADAM LAZIM. BU TAKIM ZATEN TAEKNİK ADAMSIZ DA BİR ÜST LİGE ÇIKAR. BU TAKIMIN ÇIKMASI BAŞARI DEĞİL. STADA GELEN TARAFTARA İYİ FUTBOL İZLETMESİ LAZIM. SİZ ALLAH İÇİN SÖYLEYİN TRİBÜNLERDE HANGİ MAÇI GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ZELEADİNİZ?