Samsunspor Haberleri: Sakarya'yı Yen Liderliği Kap!

Samsunspor Haberleri: Sakarya'yı Yen Liderliği Kap!

Kırmızı Beyazlılar bugün saat 19.00'da Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda lig lideri Sakaryaspor ile karşılaşacak. Müsabakayı Caner Ak yönetecek. Samsunspor'da sakatlığı tamamen geçen Erkam Reşmen ilk 11'de sahaya çıkacak.

Samsunspor bugün ilk yarının son maçında bugün saat 19.00’daYeni Sakarya Atatürk Stadı’nda lig lideriSakaryaspor ile karşılaşacak. Samsunspor’da sakatlığı tamamen geçen stoper Erkam Reşmen ilk 11’de sahaya çıkacak. Teknik direktör Taner Taşkın, takımla bir toplantı yaparak Sakaryaspor’u anlattı. Sakaryaspor’un sabırlı futbol oynadığını özellikle orta sahada kaptığı toplarla hızlı hücuma çıktığını belirten Taşkın, “ Gol atmakta zorlanmayan bir takımla oynayacağız. Sabırlı futbol oynayarak rakibi kendi silahı ile vurmalıyız. Orta sahayı sürekli kalabalık tutarak oyun kurmalarına izin vermemeliyiz. Erhan Şentürk ve Samet ile de rakibin sağ ve sol beklerinin hücuma çıkmalarını engellemeliyiz” dedi.

Samsunspor’un bugün sahaya Ahmet, Erkan Kartal, Erkam Reşmen, Nuri Terliksiz, Canberk Dilaver, Oğuz, Savaş, İlyas Kubilay Yavuz, Samet, Erhan Şentürk ve Bahattin on biri ile çıkması bekleniyor.

İlhan Demircioğlu