Samsun Haberleri: Tuğçe Kandemir Samsun'a Geliyor

Samsun Haberleri: Tuğçe Kandemir Samsun'a Geliyor

Sosyal medyanın çok konuşulan isimlerinden olan Tuğçe Kandemir, Cumartesi günü Yeşilyurt AVM'de imza gününe katılıp mini de bir konser verecek.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve Samsun’un dört bir yanından gelen müzikseverlerin akınına uğrayan Yılın Müzik Aralığı, ikincisi için hazır!
Başta Samsun olmak üzere, çevre illerde yaşayan tüm müzikseverleri; %100 müzik ve eğlence ile ağırlayacak olan Yılın Müzik Aralığı, Yeşilyurt AVM Fast Food katında gerçekleştirilecek.

CUMARTESİ İMZA GÜNÜ

Aralık ayı boyunca her hafta sonu düzenlenecek olan müzik festivali ‘Yılın Müzik Aralığının bu haftaki konuğuTuğçe Kandemir. Müzik dünyasına bomba gibi bir giriş yapan, sosyal medyada çok konuşulan ‘’Bu Benim Öyküm’’ şarkısıyla YouTube’da milyonlarca kez dinlenilen ’Tuğçe Kandemir’ 15 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’da mini konser ve imza günü ileYeşilyurt AVM’de olacak.

Son dönemde yaptığı şarkılarla adından söz ettiren, başarılı çalışmaları kadar, sempatik ve sıcak tavırlarıyla da beğenilen Tuğçe Kandemir düzenlenecek mini konser ve imza günü ile Samsunlu sevenlerinin kalbini fethedecek.